Vi överlevde.. eller?

Vi överlevde jordens undergång, herregud detta måste ju in i historieboken. Eller så kanske vi alla dog och vi drömmer bara nu med våra själar att vi fortfarande lever. Lite som Matrix! hur läskigt skulle inte det vara? Haha!
Nu slipper vi vara oroliga iallafall för att dö, nu är det bara att lyckas överleva 21 december 2012 också ;)

Nu ska jag ut och springa, ciao!


Pepp musik!

Här är min tränings musik lista, enjoy!

Friskförklarad bebis!

Godförmiddag! min bebiskisse är frisk nu som tur är. Så jag slapp åka till das sjukhus! Är det inte sjukt hur dyrt det är med djursjukhusbesök? Jag ringde imorse men då kom det en telefonsvarare som sa att jag skulle ringa ett annat nummer som skulle kosta 200 kronor. Så jag skulle betala 200 spänn för att ringa och säga att jag skulle åka in med min katt, sedan 200 kronor för att komma till det där sjukhuset som ligger 1 timme härifrån och sedan 1500 för besöket. Är det inte sjukt?! Sedan tar dom inte faktura utan bara kontanter. Kan dom neka ett djur om man inte har råd att betala? ja! SJUUUUUUUKT!

Bebis Charlie hade spytt upp en leksak han ätit upp inatt och sedan gick han och pissa i duschen = friskförklarad! Han hade inte kissat på 3 dagar nämligen. Hade inte hjärta nog att bli arg på han heller när han väl kissade och första gången så tyckte jag om den där kisslukten som trängde sig in i min näsa. Första och nog sista gången jag blev glad att det luktade kattpiss! min lille plutt!

Nu ska jag väl städa, hälla i mig mina blåbär till frulle och sedan ut och springa i spåret och ta mig an träningsgrejerna som kommer efter halva vägen. Fast gud vad det blåser ute, kommer blåsa bort!





Nu kör vi!

Står fortfarande i kö

Så jävla trött på motgångar rent ut sagt!
I 2 års tid har det bara varit motgångar, om det inte är det ena så är det de andra. Verkligen i n g e n t i n g har blivit bra. Folk har tur hit och dit, dom är lyckliga, får helt plötsligt jobb, blir bjudna på en oväntad resa and the list goes on. Men vart är min tur i allt? Inte hänt mig en enda bra sak på 2 år och jag får nog nu. När ska allt vända?

Folk säger mig hela tiden att det kommer bli bra, men kommer den där dagen då det är bra då? den verkar inte finnas alls. När kommer det bli bra? det är snarare OM det kommer bli bra.

Förlåt men jag kan inte låta bli, jag är för ledsen just nu. När är det min tur? Gud, om du finns och om du hör mig, har jag inte väntat länge nog nu? När är det min tur att få allting bra? När är det min tur att allt ska flyta på som det ska? Jag väntar fortfarande på min tur och inte visste jag att Gud hade en flera års väntelista.

Godnatt!

Jakten på lycka

För att va sådär negativ som en del personer är så tänkte jag bara säga att vilken dålig fredag det är idag! Min katt är antagligen sjuk så jag måste nog åka in med han imorgon till djursjukhuset som ligger tusen mil ifrån mig och kommer göra mig pank som fan. Jag går under! Kan han inte bara kissa så jag ser han är ok? Dumma katt :(

För övrigt så är jag allmänt gnällig idag för min mage värker, gotta love mens!

ska glo på filmen "jakten på lycka" som jag fortfarande inte har sett. Ska bli spännande, älskar Will Smith. Jag återkommer om ett tag med mer harmoniska inlägg och tankar eller någon löjlig berättelse som jag skriver här då och då, adjö!


Detta var slutet!

Min läkare ringde nyss och jag ska få en ny telefontid MEN med en annan läkare för han slutar nästa vecka. Jag blir lite ledsen, min läkare som är den snyggaste mannen jag någonsin skådat får jag inte talas vid med något mer. Hur ska detta gå?
Jorden går inte under på lördag utan den gjorde det idag, eller är det jag som är en besatt stalker? kan så vara! Men om ni sett han så skulle ni också förstå mig varför jag tycker han är snygg. 29 år och finast i världen! Jag som tänkte fria och säga att jag skulle göra han till far, men nu sprack mina planer! hahaha

Åh! jag får leva olyckligt kär helt enkelt. Olyckligt kär i min läkare på vårdcentralen!


Jordens undergång!

På lördag kommer vi alla dö tydligen.. snacka om att ha levt helt i onödan, 22 år och så ska man dö. Jahapp! hoppas andevärlden är roligare då haha.

Men helt ärligt, jag är alltid nojig när dom går ut i tidningarna med sånt här och jag tror på det och får ångest. Varför får man ens gå ut med sådan här information?
Som min vän sa idag när jag pratade om detta "du skulle va perfekt för en sekt, du går på exakt allt, vad det än är"

och jag måste erkänna att det är sant, tyvärr! lättlurad och paranoid, thats my name!


Hallååååå

Oj, har ej skrivit här på ett tag nu insåg jag. Har helt glömt bort! Men ska börja skriva igen.. pöss!

RSS 2.0