Fina känslor

Sun's busting in through the drapes
I awake as a new day starts
Feeling I am clear in my mind
I'm alive, I'm in love
Feel it in my heart
The day opens up
On the world like a dream
And I start to smile

This thing I have with you
Is not a feeling
A sense it is more
Like a state of mind

Once I was torn, I was lost
I felt weak until I found you
You hit me with the spark
Of the light in your eyes
Keep me cool and I feel brand new
Like a breath of fresh air
Like a natural high
I lose sense of time


Cause you are the star who shines brightest of them all
no matter how far you will always shine brightest of them all



Världens bästa syster

"Jag är riktigt glad över att du är min syster. Känner att du och jag är nära varandra och det gillar jag. Jag har aldrig haft en sådan relation med någon av mina andra syskon och därför blir jag jätteglad över att jag har dig. Känns som att du och jag har ett speciellt band"

Att sådana här ord från min syster kan göra mig så himla glad. Jag har världens bästa storasyster, jag älskar dig min bästa vän!


Lyckan, kärleken och meningen med livet

Jag känner mig så himla glad och lycklig inombords! Livet har börjat rulla igång på riktigt, solen skiner och jag ser möjligheterna titta fram lite här och var. Då kan man faktiskt inte vara något annat än just glad. Jag har kommit på vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill uppnå och vad jag ska göra hädanefter. Jag börjar ju jobba nästa vecka i kyrkan vilket känns helt ok och faktiskt rätt roligt. Träffa nya människor och faktiskt hitta på saker varje dag.

Senare i vår kommer jag även åka iväg till Italien, Toscana och bo där i 1 månad för att jobba på en resturang. Förstår ni om jag längtar? Det kommer bli så himla underbart och roligt. En livs upplevelse och vem vet, kanske stannar jag längre om det går bra för mig?

Nu i mars kommer jag börja plugga tyska och italienska, ska även plugga lite holländska fast på egenhand när jag har tid. Men ska inte ta på mig för mycket, lite svårt att lära sig 3 språk på en och samma gång. Komer bli kaos i huvudet och blanda ihop alla språk haha så lika bra att ta varje språk ordentligt och lugnt. Så italienskan kommer jag plugga på deltid och tyskan heltid. Nederländska lär jag mig redan nu på tu man hand.

Sedan har jag bestämt att i höst så ska jag börja plugga turism. Jag vill bli reseledare eller något liknande. Jag vill iallafall jobba med resor och andra människor på något sätt, det blir en bred utbildning och finns ju massor utav jobb man kan söka inom just turism då i hela världen. Vilket känns jättebra och kul! Det här kommer bli bra (om jag lyckas hålla motivationen uppe hela tiden så att säga)

Och sist av allt så är jag lite kär. Längtar till i sommar som bara den. Det jobbigste är att killen man tycker om bor i ett annat land, men väntan är värt det!
Det var så länge sen jag kände såhär, och jag har aldrig känt dom här känslorna inom mig förut. Han är så bra på alla sätt och vis. Det pirrar och jag ler för mig själv hela tiden. Han är min blivande man, helt klart. Ska bara berätta det för han nästa gång vi ses igen haha.


Toscana





Holland

Ny blogg!

Kände att jag var tvungen att göra en ny blogg. Den andra var inte riktigt jag, eller jag har nog ändrats en hel del sen jag startade min förra blogg och orkar inte att det gamla kommer upp hela tiden när folk tittar in i den eller googlar på den :)

Så hädan efter skriver jag här, den andra är låst. Nu är det dags att visa vem jag är. Radera ut människor som bara verkar kunna trycka ned en och vara elaka ur mitt liv. För jag orkar faktiskt inte läsa dom bittra kommentarerna jag alltid fick på min förra blogg där människorna spotta ut massa elaka saker till mig hela tiden. Nu är det dags för en possitiv anda här tycker jag, eller hur? Ut med det(dom) gamla och in med det (er) nya ; )



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0