Ture

Har varit i Stockholm i 5 dagar och hälsat på familj och vänner. Fick visst med mig hem en hund också, Ture.
Så nu har jag en sambo som älskar mysiga hemmakvällar och långra promenader. Vilket kap va? Och det är inte bara något han säger, it's for real!

Just keep going

Idag är det ingen bra dag. Är det för att man kanske blåser bort så fort man går ut? Vilken jävla storm det är, fönstrerna skakar och hösten är verkligen här nu.
Tillråga på att man blir nedstämd av denna mörka dag så gjorde min ovän Ensamheten mig sällskap ikväll. Resulterade med en massa känslor som jag inte borde känna, borde vara glad och njuta av livet. Men ibland måste man må riktigt skit för att kunna se det ljusa i allt elände. Nog med bitterhet nu.
Blivit besatt av Jessie J låten Nobody's perfect, hur bra är inte den då?! Dör lite, så sjukt bra tjej det där.
Ska väl försöka krypa ned i sängen för imorgon är det näst sista dagen i skolan, känns faktiskt lite sorgligt för det har varit så himla roligt! Kommer sakna allihopa, speciellt min kursledare som är hur underbar som helst, älskar henne!
övrig fakta: idag provade jag på Easyline för första gången och det var sjukt kul men jobbigt. Funderar på att börja träna det faktiskt..
Värt inlägg? nä, så hejdå!

Jag älskar dig Fredrik!

Min mamma brukar alltid smsa mig när hon ser Fredrik Lindström för han bor i samma kvarter och har sina barn på dagiset nära där hon bor.
Idag satt jag och min mamma och smsade när hon satt ute på en resturang och luncha:
Mamma: Din man Fredrik Lindström sitter och äter brevid oss
Jag: ÅH! säg att jag älskar honom! TA KORT!
Mamma: Jag tänkte gå fram för han satt själv men jag har nog fyllt pinsamhets kvoten för ett tag. Han hade en knallorange tröja
Jag: hahaha men jo! fråga när han ska fria till mig!
Mamma: Tror något har gått väldigt fel, jag står och köar för att se idol-danny och du köar till...hmmm måste va hormonerna haha vad ska man med en gubbe till?
Jag: Han är ingen gubbe! han är min framtida man!
Hahaha, jag som är 22 år älskar Fredrik som är typ 50? och mamma är helt besatt av danny som är 25... borde nog vara tvärtom där men jag kan inte hjälpa det. JAG ÄLSKAR FREDRIK LINDSTRÖM!

Mamma och Danny haha
+ = Sant

Halvt död..

Idag har det varit en hemsk dag! Skulle bli upphämtad med bil kl halv 8 för att åka till ett företag där vi skulle ha studiebesök med skolan. Vaknade vid sju och vart så himla död då jag somnade runt fem inatt och tänkte att jag kunde blunda lite.. Vaknade fem i halv 8 med panik och fick slänga på mig kläderna och springa ut där min skjuts stod och väntade. Helt jävla nyvaken!
Väl på studiebesöket så var jag så trött så jag orkade inte lyssna överhuvudtaget, det enda jag kunde tänka var "hoppas vi slutar snart så jag får gå hem och sova..". När vi nästan är klara och ska avrunda dagen så frågar killen som hade visat oss runt om vi alla förstod och hängde med på vad han berättat och visat oss och då slänger jag bara ur mig för att skynda på allt så vi fick gå hem "JAAAA". "ja men sofia då kan ju du sammanfatta då lite fort innan vi går hem" och jag fick panik.. hade ju inte lyssnat alls och hade absolut ingen aning om vad han hade berättat i flera timmar..
jag: ehm.. ne någon annan får...
Fick konstiga blickar på mig men sedan fick vi äntligen sluta och jag sprang hem och fick för mig att köra en hel storstädning i lägenheten. Så jag går och köper alla möjliga rengöringsmedel på ica och kommer hem och handtvättar alla mattor för hand med nåt medel jag köpte, skura golven två gånger, rengjorde alla möjliga ytor man kan tänka sig, fixa kattlådan och ja.. you name it!
Om jag är död? jaaaa! Men inte hinner jag sova för snart måste jag göra mig iordning för Jackie kommer till mig senare och stannar hela helgen. pew.. kommer sova gott inatt iallafall!

Har aldrig sagt att jag är positiv till denna stad

Sitter och försöker komma på något extra att göra om dagarna/helgerna. Kanske ett extra jobb? Men problemet är ju att i Karlskoga så kan man bara välja mellan Transcom och Ica maxi, resten har väl gått i konkurs. Och på transcom jobbar bara alla utan utbildning och som inte orkar skaffa sig ett riktigt jobb och resten som inte kom in där jobbar på maxi. Tragiskt men sant!
Förstår inte hur man självmant kan välja att stanna och bo i denna stad. Fast jag har ju då aldrig förstått mig på bönders tänkande.

If I could turn back time

Har suttit och pratar minnen hela kvällen om Amsterdam resan och kollar på bilderna. Känns så himla länge sedan och snart har det gått 1 år! Tiden går alldeles för fort. Den resan är fortfarande den bästa jag gjort i mitt liv och dom personerna vi träffade där nere kommer jag alltid att minnas, fast en del kan man ju gärna glömma...spanjorerna.. Haha
Kollar på personerna vi träffade och man känner en saknad som finns där hela tiden. En saknad som säger att man bara vill dit igen, träffa dom personerna igen och bara blunda och njuta av livet. För det var precis det vi gjorde allihopa där nere, vi njöt bara av livet och av varandras sällskap. Bättre än så kunde det nog inte bli!
Vad kommer hända här näst? vilka resor och upplevelser kommer jag få uppleva? Det längtar jag att få reda på, speciellt tillbaka resan till Amsterdam i december. Nya traditionen for sure!
Två låtar som är mysiga som får en att känna dom känslorna man gjorde där nere och några speciella minnen är
Keane - bad dream och U2 - with or without you

Hej igen blogg.se!

Tänkte börja skriva i denna blogg igen då Finest hemsidan bara gör så min dator hänger sig varje gång jag ska logga in. Fixade min header helt själv, första gången jag provade. Blev väl helt ok och känner mig nöjd för stunden! Det var inte så svårt som jag alltid trott haha.

RSS 2.0