Är vi kvinnor och män så himla olika?!

Har suttit och funderat och diskuterat varför män aldrig lyckas förstå sig på kvinnor?
Är vi så komplicerade?
Det känns hela tiden som om att vi tjatar om olika saker, killar får oss alltid att känna att vi gör det.
Varför ska det vara så svårt att kunna komunicera på ett normalt sätt…. Vi tar ett enkelt exempel: Man frågar en enkel fråga som, ”skulle vi ses idag?”, när det är dom som dagen innan förslog att göra det.. Då blir det plötsligt jobbigt och tjatigt!? Det dom inte förstår med oss är att vi vill endast veta av den ENKLA andledning för att kunna planera våran dag och kunna göra i ordning oss i sadan fall..hmmm… man blir ju helt förvirrad av att män utan anledning bara antar att man frågar dessa frågor för att vara jobbig. Men om dom kunde vara mera KLARA med det dom vill och utrycka sig på ett simpelt och ärligt sätt så skulle vi inte behöva fråga samma fråga 10 gånger.

Män tror att dom är så raka på sak och enkla att ha att göra med men det är långt ifrån sanningen…

Vi kvinnor är inte dumma vi vet exakt vilka spel vi ska köra för att få mannen exakt där vi vill ha dom.. tex att bara inte höra av sig på 2 dagar, då blir dom små valpar… Men när ska man behöva SLUTA spela spel… hur ska man kunna ha ett långvarit  förhållande om man alltid måste spela spel och vara någon man inte är bara för att få honom att förstå vad det är man vill ha.

Det är så enkelt med oss kvinnor egentligen.. Att få oss att bli glada kräver bara några fina ord om dagen och lite uppskattning. Exempel: Är han ute med sina vänner krävs det bara ett litet gulligt meddelande som säger : tänker på dig……

Man vill ju inte leva utan dom men samtidigt har relationer blivit så komplicerade, även dom minsta sakerna.. Har det alltid varit så här eller är detta KÄRLEK på 2000-talet??

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0